petek, junij 16, 2006

Fuzbal

Glede na to, da se je v vseh porah bivanja zaredila takoimenovana nogometna mrzlica, bom tudi sam pristavil svoj lonček.

Šport delam zelo malo, pravzaprav skoraj nikoli. Če sem natančen, sem nogometno tekmo fotkal točno trikrat, nazadnje to nedeljo v Prekmurju.

Prvič sem se s fotoaparatom ob nogometni zelenici znašel v Celju na kvalifikacijski tekmi Slovenija-Italija. Celo tekmo je lilo kot iz škafa in dejstvo, da sem imel manjši objektiv od vseh ostalih fotografov ni pripomoglo k večji samozavesti. Hvalabogu je bila naloga relativno lahka: posneti fotko vratarja Mavriča za njegov profil.




Drugič sem delal fuzbal spet v Celju, tekmo mladih reprezentanc. Tokrat sem fotkal za družabno kroniko in je bilo bolj od dogajanja na igrišču pomembno kdo sedi na tribuni s posebnim poudarkom na nizozemskem selektorju Marcu van Bastnu. Vseeno sem ujel tale sporni trenutek v nizozemskem kazenskem prostoru, ki so ga videli vsi razen sodnika...




Takole pa to zgleda v slovenski četrti ligi (golman še ni opazil, da je pravkar prejel gol).

2 Comments:

Blogger Irena said...

ivan, tale z golmanom mi je pa noro fajn fotka.. res.. prav od srca sm se nasmehjala...
bravo!!!

četrtek, junij 29, 2006 12:24:00 pop.  
Blogger Ivan Ž. said...

Hehe, saj ko sem jo posnel, sem si jo še ene 15 minut preigraval na zaslončku in se režal. Ubistvu mam celo serijo - najprej razpostavlja obrambo, potem v preži brez žoge in nazadnje gol. :)

četrtek, junij 29, 2006 8:50:00 pop.  

Objavite komentar

<< Home