nedelja, oktober 28, 2007

Maratonci tečejo častni krog

Sočustvujem s kolegi, ki so danes pokrivali Ljubljanski maraton, da so morali v tem dežju ven, da ne omenjam vstajanje v nedeljo zjutraj (spodaj podpisani še vedno preganja mačke po stanovanju).

Ampak stavim eno stvar: jutri bomo na naslovkah videli dobre stare fotke množice.

Tukaj pa sta dva primera, kako sta se lotila njujorškega maratona dva magnumovca:

Alex Majoli - NYC Marathon 06

Thomas Dworzak - NYC Marathon 07

Vizualno je seveda zanimivejši Majolijev pristop, medtem ko bi Dworzakove fotke lahko posnel katerikoli od naših news fotografov. Ampak kdo bi se lotil dejansko preteči celo traso?

6 Comments:

Blogger bralec said...

Dnevnik bo objavil fotko množice na naslovnici, Delo pa zmagovalca z rokami v zrak desno spodaj (na naslovki). Za jurja!

nedelja, oktober 28, 2007 2:34:00 pop.  
Blogger Iva said...

Ah veš kva, ko ustaneš sedmi dan zapored v tednu, ti je čist navadn že vse skp - al ščije al pa ne :D je pa res, da bi bilo v nedeževnem vremenu stanje duha drugačno. moram priznat, da sem bila jako zživcirana zarad tega, da ne omenjam katastrofalne organizacije oz. segregacije ("ti nimaš slinčka, alzo ostaneš zunaj ograje!") ... ampak ok, nardil smo, mel smo se fino, drugo lepo pa upamo na lepše vreme :)

nedelja, oktober 28, 2007 3:54:00 pop.  
Blogger Miro said...

res je blo mokro...

glede naslov...fotk je ze dosti, tudi drugacne, a kaj ko tisti, ki ponavadi odlocajo o tem, zelijo tisto "klasicno"

nedelja, oktober 28, 2007 5:08:00 pop.  
Blogger Ivan Ž. said...

Blaž, dolžen si mi jurja evrov. :) Delo in Dnevnik imata maso na naslovki.

Meni je bilo fino, ko smo lani za naslovko tednika imeli nekega no-name maratonca. Čeprav si je novinarka zaželela množico - ravno takšno fotko, kot so jo do takrat že vsi objavili...

ponedeljek, oktober 29, 2007 4:57:00 pop.  
Blogger bralec said...

oh, jurja!
Če bi zmagala Slovenka (Javornik), bi pa bila na prvi strani. Upam dvomit :). No, včerajšnji Editors Choice pri Reutersu je spet postregel z dvema puščicama in zabrisano sledjo Živulovića iz nadvoza na Dunajski. Vsako leto ista pesem, nekateri ga celo poizkušajo posnemovat..

sreda, oktober 31, 2007 10:59:00 dop.  
Blogger B5 said...

Dvorak je res slabo naredil, majoli pa si predstavljam, da se je zamajal, ko je videl, da je tudi on en slabo tekel, zato je več fotošopal.

Sicer ne kupim Blaževo jamranje, čeprav ima prav, a saj lahko narediš knjigo, slideshow, koledar, internet stran, in kaj jaz vem kaj še.

Če samo pomislim, da sem včasih računal koliko filmov si lahko privoščim. No sedaj se vprašam koliko časa si lahko privoščim.

In če že vstanem sedmi dan v tednu, potem bo že to dovolj dobra motivacija.

Sicer nisem fotkal tega maratona, sem pa desetletje nazaj intenzivno spremljal triatlon.

B5

četrtek, november 01, 2007 9:59:00 pop.  

Objavite komentar

<< Home