sreda, november 15, 2006

Proti preseljevanju

Včeraj so bile na ljubljanskih ulicah demonstracije proti preseljevanju Romov. Malce sem žical, če bi me to poslali fotkat, pa ni bilo pretiranega interesa, zato sem se tja odpravil v civilu. Vse skupaj se je odvilo dokaj mirno, če odštejem manjšo skupino skinov provokatorjev, osamljeno flašo odvrženo preko policijskega kordona pred parlamentom in Brecljevo bližnje srečanje z robocopi.















4 Comments:

Blogger Mih@ said...

Pejt u rit s temi cigani. Tolk že najedajo z njimi, da bohpomagej. Če jim ni všeč, naj grejo nazaj, od koder so prišli, ali pa morit kakšni drugi državi. Zelo žalostno je, da slovenska vlada posveča več pozornosti ilegalcem in tujcem, kot pa lastnim državljanom. Cigani, ki kradejo, jemljejo elektriko z javne razsvetljave,..., dobijo ogromno socialno pomoč, ena boga slovenska družina s štirimi otroci, ata in mama delata za trakom (poznam primer)skupno dobita 220k neto (vklj. s socialno pomočjo). Za nji pa našo vlado preprosto bk. Žalostno, ni kaj.

sobota, november 18, 2006 1:04:00 pop.  
Blogger Ivan Ž. said...

Žalostno, res, še posebej tvoj *razsvetljen* in *informiran* komentar.

sobota, november 18, 2006 3:34:00 pop.  
Blogger Samo Hajtnik ~ Guzman said...

Dragi moj fotoholik. Živim v neposredni bližini romskega naselja in bodi prepričan, da ti z velikim veseljem odstopim mojo hišo, pa ti, s tvojo familijo živi z njimi. Vsem "mirovnikom" s tvoje fotke, pa z velikim veseljem vsakemu posebej odstopim enega, pa naj potem protestirajo, ko bodo stalno gledali skozi okno, ali se bodo njegovi otroci varno vrnili domov.

sobota, november 18, 2006 10:30:00 pop.  
Blogger Ivan Ž. said...

Fanta, zamislita se malo nad sabo. Pošiljata me v rit in mi ponujata svoje sosede, pa sploh še nisem povedal svojega mnenja. Saj bi ga in gotovo vama ne bi bilo všeč, pa sem na začetku sam sebi obljubil, da na tem blogu ne bom pisal o politiki, čeprav bi bilo tokrat morda treba spregovoriti.

nedelja, november 19, 2006 4:10:00 pop.  

Objavite komentar

<< Home