nedelja, avgust 26, 2007

Razlog za žur

Sobota zvečer: Tivoli, Umek, jaz in ene 10k folka. Nekje med prvim in drugim in tretjim in četrtim pivom so nastale spodnje fotke.










nedelja, avgust 19, 2007

Intervju z Martinom Parrom

Pravzaprav niti ni intervju, ampak bolj pogovor s Parrom na enem od njegovih predavanj. Govori o fotografiji (itak), Flickr-ju, Magnumu in kopici drugih zanimivih stvari.

Ravno prav za nedeljsko popoldne.

nedelja, avgust 12, 2007

In the meantime...

V vmesnem času med dvema obiskoma foto puba (več o četrtkovem v naslednjem postu) sem delal portret didžejke Trick-C. Session čista improvizacija - pol urice v studiu, pol urice zunaj.







sreda, avgust 08, 2007

Multimedijski Sziget

Ker se danes začne prvi največji in drugi najboljši festival v regiji, sem žrtvoval nekaj ur spanca in za znani sajt za popotnike naredil prezentacijo s fotkami, ki so nastale dve leti nazaj.


























torek, avgust 07, 2007

Fotopub je odprt

Ratalo je. Vaš priljubljeni poletni foto pub je odprt, a le do konca tedna.

Včeraj sem se oglasil najprej na Arnejevem predavanju, potem pa še na otvoritvi. Kdor ni bil tam si je kriv sam. Arnetov vpogled v lik in delo NationalGeographicovega fotografa je bil vrhunski in precej manj romantičen, kot to morda izgleda na zunaj. Jebat ga, da si pritisneš NG logo v seznam referenc, je potrebno točiti znoj in solze. Precej njih.

Več o dogajanju na Fotopubu na Borutovem blogu.