ponedeljek, februar 25, 2008

Prodano

Tule imaš, dragi bralec, še toplo novico servirano ravno ob pravem času za večerjo: ustanovitelji so prodali največjo svetovno fotografsko agencijo Getty images za 2.4 milijarde dolarjev.

In tukaj so že prve teorije zarote.

nedelja, februar 17, 2008

Zijah Gafić intervju

Spet smo snemali. Tule je intervju z Zijahom Gafićem, članom žirije letošnjega Emzinovega natečaja za fotografijo leta in reportažnega fotografa agencije Getty Images Reportage. Zijahove vrhunske fotke si lahko videl na Emzinovem predavanju v Cankarjevem domu, še več njih in biografijo pa najdeš na Gettyjevem sajtu. Pobuda in dogovor za intervju je Borutovo delo, izvedba in montaža Yours Truly.


Subscribe Free  Add to my Page

torek, februar 12, 2008

Traveler ahoy!

Priznam, že dolgo nisem bil tako vesel kakega mejla.

Pred kratkim je v domači inbox priletel Google alert, s katerim spremljam, kaj se v povezavi z mojim imenom objavlja na spletu. In glej ga vraga! Mojo fotko iz Berlina so uporabili na spletni strani National Geographic Travelerja, objavili pa jo bodo tudi v marčevski tiskani mednarodni izdaji. Revijo NG Traveler (v slovenski izdaji NG Popotnik) spremljam že vrsto let in je ena od publikacij, kjer bi si res res želel objavljati. Do moje fotke so se dokopali prek Alamyja.

Upam, da je prva v seriji mnogih.