sobota, november 24, 2007

Axwell in action

Jebeni petek je bil. Vstajanje ob sedmih zjutraj, naporen dan, nekaj popoldanskih pirčkov v Horsu, emtivijev žur v Bachusu in za posladek še parti v Celju. Pristanek: ob šestih zjutraj.

Na fotkah: DJ Axwell za trickyjev intervju na partiju v celjskem Escapu. Več na flickru.









sobota, november 17, 2007

France by Luka

Moram priznat, da mi je všeč - pravzaprav sem navdušen! - nad uvodno fotko intervjuja s Francetom Bučarjem v današnjem Objektivu.


Foto: Luka Cjuha/Dnevnik

P.S. Tudi sam intervju ni od muh, Franci pa kot vedno brez dlake na jeziku. Respect!

petek, november 16, 2007

iTiVi goes to Holivud

Znana spletna izposojevalnica filmov je ob posebni priliki launcha projekta Holivud zasedla Opera bar. In ker fantje vedo kje najti dobrega fotografa, se je prireditve udeležil tudi Yours Truly. Martini rosso je premagal jagodni sok v konkurenci za pijačo večera, tam je bila tudi nepogrešljiva blogerska druščina, Erazmov gestapo plašč je puncam šibil kolena, dotok alkohola pa sem ustavil, še preden je zadeva ušla iz vajeti.

Spodaj je director's cut nastalih fotk.















torek, november 13, 2007

Mali oglas

Prodam Nikon D80 + Nikkor 18-70.

Aparat star eno leto, brezhiben, kako fajn fotke dela si lahko pogledaš na tem blogu. :)

Prodajam zaradi prehoda na drugi model iste firme.

Cena? Sitnica - zate komplet aparat + zgoraj omenjeni objektiv + 2 GB Sandisk Ultra II SD kartica SAMO 750 EUR!

Na voljo tudi objektiva:
Sigma 28-70/2.8
Nikkor 50/1.8 (kot nov, mam 1.4 in tale sedi v omari)

Oboje po 100 EUR.

Več info na:
031/872-334
iz270164@hotmail.com

Navali narod, još malo pa nestalo...

četrtek, november 08, 2007

Chat za predsednika

Dolgo ni bilo politike na tem blogu, a? Razlog je povsem prozaičen: zadnje čase se političnih dogodkov profesionalno ne udeležujem, drugega razloga, da bi po njih skakal, pa nimam. Ravno zato mi je bilo na neki način zanimivo, kako sem se včeraj zvečer po spletu dogodkov skupaj z blogerskimi kolegi znašel v jazbini volilnega štaba predsedniškega frontrunnerja Danila Turka, ki je v 2.0 maniri chatal s potencionalnimi volilci.

V skladu z uredniško zapovedjo se na tem blogu politike ne komentira, zato je edino kar lahko povem to, da imajo v štabu super kapučino in da mi niso pustili pojesti edini kos torte v hladilniku, ker so ga hranili za Danila.

Barabe.

































petek, november 02, 2007

Sedemnajst - mlad perspektiven kader

Nekaj časa nazaj sem že pisal o novi mladi all-digital generaciji, ki naj bi z izpostavljenostjo digitalni fotografiji že od malih nog premikala meje. Tukaj je morda že prvi takšen primerek. Joey Lawrence dela večinoma kreativne portrete z močno postprodukcijo v fotošopu. In fotke so mucho kul. Ima tudi ego primeren fotografskemu poklicu, saj je pri svojih letih izdal DVD, na katerem potencialne kupce uči fotografskih tehnik, zaračunava pa ga reci in piši 299 USD.

Star je sedemnajst let.








Vse fotke (c) Joey Lawrence