sreda, julij 26, 2006

Exit - jutro

Ko se zdani in glasba počasi ugaša, ko za množico ostanejo smeti, ko te smeti najdejo potepuški psi in mali podjetniki pakirajo stvari, takrat nastanejo takele fotke.
























torek, julij 25, 2006

Exit - Dance arena

Evo, pa mi je ratalo. Zanimivo, kako interes po obdelovanju nepregledne množice fotk popusti potem, ko so komercialne potrebe zadovoljene.

Kot prvi je na vrsti meni najfascinantnejši del Exita - Dance arena. Ko sem prvič od zgoraj videl to sceno v živo, sem obstal z odprtimi usti in kot majhen otrok nemo zijal v dolino, kjer je masa desettisočih ljudi povsem prekrila horizont.













torek, julij 11, 2006

Ajm bek!

A ste me pogrešali? Ne? Sploh niste opazili, da me ni? Hmmm, zgleda bom moral bolj pogosto pisat. :)

Ja, ni me blo. Pet dni. Bil sem - uganili ste - na Exitu.



Poslikal sem 3696 fotk, več kot mi jih bo kdorkoli želel objaviti. Pismo, s fotkami bi lahko založil vse medije v regiji, pa bi vsi mislili, da so meli dol svojega fotografa. In ravno zato si, dragi bralec, do nadaljnjega obsojen na dieto fotk z Exita.

Stay tuned for more. ;)

nedelja, julij 02, 2006

Nočna vožnja

Kolega iluzionist me je s tole super fotko spomnil na mojo fascinacijo s fotkanjem nočne urbane sredine iz avtomobila. Zato sem iz arhiva izbrskal nekaj fotk. Večino teh se je dalo videti na moji razstavi in lepo sledijo razvoju repertoarja moje foto opreme: film-tamali digitalec-taveliki digitalec.













Seveda s kolegom nisva bila ne prva ne zadnja, ki sva poskušala kaj takega.

Že Garry Winogrand je menda najel asistenta, da ga je vozil po mestu, medtem ko je on fotkal.

Fotke iz vozniškega sedeža so svetovno slavo prinesele njujorškemu taksi drajverju. Na sajtu je polno fotk, naročiti pa se da tudi knjigo (en izvod le-te nabira prah na moji knjižni polici).

Še ena knjiga na temo je pa tule.